maandag 13 februari 2012

Doel en streven Alpe d'Huzes

De missie van Alpe d'Huzes: Anderen Faciliteren en Inspireren om Goed, Gelukkig en Gezond te leven met kanker.

Het geld dat ingezameld wordt, komt ten goede aan projekten die dit bewerkstelligen. Zo'n 55% van de patienten geneest van kanker. De 45% die niet geneest gaat steeds langer met kanker leven. Voor deze mensen is de kwaliteit van leven erg belangrijk zowel tijdens als na de behandeling. Daarom ondersteunt de stichting projekten die nieuwe behandelmethodes ontwikkelen en projekten die te maken hebben met o.a. revalidatie en voeding.

Het streven voor 2012 is zo'n 30 miljoen euro in te zamelen. Geld dat gedoneerd wordt, gaat 100% naar KWF Kankerbestrijding. STEUN ONZE AKTIE('S) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Op 6 en 7 juni gaan wij ons uiterste best doen de "Nederlandse" berg te bedwingen.

Er zijn 3 teams geformeerd, totaal 22 deelnemers; 19 heren en 3 dames. Waarvan ieder voor zich een motivatie heeft om mee te doen aan dit grootse evenement. Op de persoonlijke site van ieder kun je lezen waarom..... Dit jaar waren er zoveel aanmeldingen dat de organisatie besloten heeft om 2 dagen te plannen waarop gefietst gaat worden. Team 3 gaat op 6 juni in de pedalen en teams 1 en 2 gaan zich bewijzen op 7 juni. Zo kunnen we elkaar steunen, motiveren en verzorgen. 2 Verzorgers hebben zich beschikbaar gesteld t.w. Theo van de Burg (wie kent hem niet) en Gerard Dijkstra. Wat zullen we blij zijn met deze heren !!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten