dinsdag 4 januari 2011

Team Telstar duikt het nieuwe jaar in !!

Tijdens de nieuwjaarsduik in Scheveningen waren de leden van Team Telstar aanwezig om bij het grote publiek de aandacht te vestigen op de actie Alpe d'HuZes en natuurlijk op ons team.
Terwijl Amber en Ton het koude werk op zich namen en 6x de golven van de Noordzee trotseerden, stonden de overige mannen in de nieuwe teamkleding op de boulevard om bij het in grote getalen aanwezige publiek te collecteren voor het goede doel!
Een gek spontaan idee dat half november naar boven kwam drijven en op initiatief van Amber en Arend-Jan (van Team Hardleers) uitgroeide tot een succesvolle actie die het zelfs tot de landelijke Alpe d'HuZes nieuwsbrief bracht. Veel publiciteit dus voor het team en voor de sponsors en alles natuurlijk met het doel om ook met deze actie zoveel mogelijk geld binnen te halen.
Uiteindelijk heeft het in totaal ruim 2600 euro opgebracht en was het een groot succes. Mede dankzij Theo en Patrick die met hun eigen nieuwjaarsduik Team Telstar en Alpe d'HuZes hebben gesteund. Mannen superbedankt en respect voor jullie inzet!

Al met al was het een geweldige happening om mee te maken en kan je voor de foto's van dit spektakel hier kijken! Ga voor nog meer ervaringen ook eens naar het blog van Amber en Arend-Jan en lees hun verslag van de ijskoude start van het nieuwe jaar.

MET DEZE FRISSE START DUIKEN WIJ VOL ENTHOUSIASME HET NIEUWE JAAR IN EN HIERBIJ WILLEN WIJ ALS LEDEN VAN TEAM TELSTAR AL ONZE SPONSORS EEN SUCCESVOL EN SPORTIEF 2011 TOEWENSEN !!!

De mannen collecteren op de boulevard
Even poseren met Theo onze supernieuwjaarsduiksponsor!
De helden die 6x de zee in gingen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten