donderdag 20 januari 2011

Kleding deel 2

Het is nu eveneens mogelijk om, behalve de kledingsets, ook losse kledingstukken zoals arm- en beenstukken, handschoenen, shirt met lange mouw e.d. te bestellen!
Let op! Er zijn 2 verschillende bestelformulieren. Wil je een korte broek en een shirt met korte mouwen (de "officiële" kledingset) dan mag je dit natuurlijk bij de losse kleding doen, maar als kledingset bestellen is dan slimmer, handiger en voordeliger. Wil je bijvoorbeeld nog een extra shirt met korte mouwen dan moet je die wel bij de losse kleding bestellen!
Ga naar de verschillende bestelformulieren en bekijk de foto's van de kleding. Het wijst zich allemaal vanzelf, een kind kan de was doen en hier is echt geen hogere wiskunde voor nodig!
Is het toch nog niet helemaal duidelijk of heb je vragen voordat je wil bestellen stuur dan gerust even een mailtje naar :

tdtad6@gmail.com

en dan zullen wij zo snel mogelijk duidelijkheid verschaffen!

Het is eigenlijk niet nodig om te vermelden dat de opbrengst van de shirts naar Alpe d'HuZes toe gaat! Maar we doen het toch nog maar eens : Elke euro die wij boven de inkoopsprijs in rekening brengen gaat naar het goede doel!
Wij willen er ook nog maar eens op wijzen dat het hier om KWALITEITS kleding gaat die door de diverse profteams wordt gedragen. Onze prijzen liggen echter behoorlijk onder de winkelwaarde!
Als voorbeeld :
De kledingset heeft een winkelwaarde van ± € 150,00 terwijl wij deze aanbieden voor € 115,00 !!!!

Wij kunnen geen redenen meer bedenken om niet als de gesoigneerde bliksem naar de bestelformulieren te gaan en de kleding te bestellen!


FIETS IN 2011 OOK ROND IN DE TEAMKLEDING VAN TEAM TELSTAR EN STEUN DAARMEE ALPE D'HUZES EN HET ONDERZOEK NAAR KANKER !!

1 opmerking:

  1. Ik ben trots op je Ton, prachtig gemaakt weer die bestelformulieren. Ik zie geen enkele reden meer waarom mensen dit niet zouden bestellen!

    Amber

    BeantwoordenVerwijderen